Erfaren läkare om vaccinerna och behandling av Covid-19 – Sture Blomberg i Swebbtv Vetenskap 37. – Swebbtv

I serien Vetenskap samtalar narkosläkaren Sture Blomberg i denna Del 1 med Mikael Willgert om vacciner och dess biverkningar. Sture är specialistläkare med mycket lång erfarenhet från kliniskt arbete bland annat inom intensivvård., Redan 2019 spekulerades att coronavirus i Wuhan kom från ett laboratorium. Detta är något som alltmer framstår som fastlagt. Ett elakartat monstervirus hade skapats i Wuhan utifrån modellen Gain of Function och det har forskats på av amerikaner och kineser. Projektet finansierades från USA under förevändning att man skulle skapa botemedel.
Vaccinering mot Covid-19 med MRNA metoden innebär att cellkärnan infiltreras med en slags instruktionskod som via Messenger RNA förmår cellerna att börja producera spikproteiner. Spikproteinerna som bildas är en kopia av det spikprotein som finns på coronaviruset och som ger det karakteristiska utseendet.
Nu har det visat sig att spikproteinet är den del av viruset som ger de allvarliga komplikationerna vilket gör att vaccinet medför liknande risker som viruset.
Ett tydligt tecken på att viruset är konstgjort menar Blomberg är att spikproteinerna innehåller sekvenser som är identiska med vissa kroppsegna proteiner. Man har granskat 55 mänskliga proteiner och 28 av dessa har sekvenser som också återfinns i spikproteinerna vilket är mycket oväntat och helt osannolikt om det hade varit ett naturligt virus, menar Sture Blomberg.
När det kommer in ett virus kan som kroppen försvarar sig genom att bilda antikroppar mot inkräktaren. Men om viruset har likheter med kroppens egna proteiner kan autoimmuna sjukdomar uppstå som följd. Proteiner i kroppen kan då angripas av kroppens egna antikroppar. När antikroppar angriper proteinerna i organ kan dessa sluta fungera.
Blomberg utesluter inte att mRNA-koden för att skapa spikproteinerna kommer från Kina vilket skulle förklara att olika tillverkare så snabbt fått fram vaccin som alla resulterar i samma spikprotein. Ett undantag är det kinesiska vaccinet som fungerar som vanliga vaccin med avdödat virus.
Sture Blomberg refererar aktuell medicinsk forskning om detta på sin blogg.
Registrering av dödsfall pga biverkningar från vaccinering förefaller bristfällig och leder sannolikt till underrapportering anser han.
Vaccineringsstatistik från Japan visar att vaccinet till förvånansvärt hög del ansamlas i äggstockarna hos kvinnor. Blomberg pekar också risken för fertilitetsstörning pga angrepp på proteiner relaterade till moderkakan hos kvinnor. Även i benmärgen anrikas vaccin vilket kan påverkar blodproduktionen.
Gravida kvinnor ska vara försiktiga med att vaccinera sig anser Sture Blomberg. Även barn bör avhålla sig från vaccinering och de riskerar ändå inte att bli sjuka i Corona.
Behandling av C- och D- vitaminer och zink tillsammans med solljus mot Corona rekommenderas av Blomberg som refererar studier som visar på framgångar. Just D-vitamin är viktigt för immunsystemet.
Swebbtv uppmanar tittare som dagligen intagit 5000 internationella enheter D vitamin tillsammans med zink men ändå blivit allvarligt sjuka i Covid-19 att höra av sig.
I Del 2 av intervjun med Sture Blomberg berättar han om hur hans syster drabbades av Covid-19 och höll på att dö men som kunde räddas genom intravenöst C-vitamin.

http://stureblomberg.blogspot.com
Stöd Swebbtv:
Swish 123 535 86 92
Bankgiro147-0558
Bankkonto (månadsgivare) 9235-229 11 86
Hemsida:https://swebbtv.se Där finns vår webbutik och där kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev.
Mail: info@swebbtv.se
— Read on swebbtv.se/client/en-US/

About swdevperestroika

High tech industry veteran, avid hacker reluctantly transformed to mgmt consultant.
This entry was posted in Society. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s